Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5700) King Unique válasza Mannster (#5698) üzenetére


King Unique
titán

Van erre a Sharkoon dokkolóra 2 év gyártói garancia, ha a tied már 6 éve megvan, azóta üzemel, akkor ilyenkor annyira nem lenne meglepő, ha már nem feltétlen teljesen hibamentes és valami gond lett vele. :)
Az egyes JMicron chipek, azzal szerelt dokkolók, külső házak és nagy méretű fájlok másolásával kapcsolatos problémánál lásd a társtopik esetét, ahol a megoldás a firmware frissítése volt.
Az Evolveo Dion 2 USB 3.1 Gen 2-es dokkoló, olyat leginkább akkor érdemes venni, ha van a gépeden USB 3.1 Gen 2 port, vagyis ki is használnád a sebességét, meg pl. SSD-vel. Ha nincsen, akkor elég lehet a másik válaszban említett USB 3.0-s AXAGON ADSA-ST modell is. De ha annyira az előbbi kell, akkor értelemszerűen választható az is.
Nem derült ki, hogy ez a "hds azóta se tud rendes infót kijelezni a hdd-ről" pontosan mit jelent, nem lett screenshot mellékelve erről. Ha teljesen ismeretlen a HDS legújabb (5.61) verzióját használva, akkor az lehet USB-n pl. adatkapcsolati hiba, valamint a dokkoló, külső ház nem megfelelő kezelése miatt, nem kompatibilis a programmal, stb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.