Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5633) Véreshurka válasza King Unique (#5632) üzenetére


Véreshurka
senior tag

Az eszközkezelőt mindig elfelejtem, hogy ott is ellenőrizzem kössz, hogy felhívtad a figyelmemet.

Szóval az alap probléma az volt, hogy összedugtam a házat a HDD-vel, feldugtam a gépre és nem jelent meg a lemez a sajátgép alatt. A titkosítás nem volt gond, illetve pin reset sem kell erre a HDD-re. Gyári lemez volt, visszatettem rá a MyBook vezérlőjét(?) és azalatt töröltem mindent a lemezről, töröltem a lemezt, majd formáztam ntfs-re aomei partition manager-el. Ezután ellenőriztem újra a Swift Case-el, majd a QuickPort-al, és csak akkor lett a lemez felcsatolva amikor a QuickPort-al catlakoztattam. Linux alól a gparted teljesen le is fagyott amikor a swift case-el dugtam fel a gépre.

Most megnéztem win alatt a javasolt eszközkezelővel és a lemezkezelővel is. Amikor összekötöttem a swiftcase házat a géppel akkor az eszközkezelőben mindaddig jelen volt a lemez, ameddig nem nyitottam meg a lemezkezelőt is. Addig láttam a tálcán is, hogy van az usb-re csatlakoztatva valami, de az csak a swift case-t jelezte, felcsatolva még mindig nem volt a HDD. Lemezkezelő nem látta.

Mostmár biztos vagyok benne, hogy a swift case a rossz, mert hazahoztam melóból a backup lemezemet, az is swift case-ben van. Azzal összekötve a MyBook-os HDD-t látja a win, illetve az új házzal nem látja a hazahozott lemezt sem. Megy vissza a boltba.

El Psy Kongroo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.