Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5357) aix válasza King Unique (#5355) üzenetére


aix
csendes tag

Újra köszönöm! Ez az első ilyen pozitív fórumos tapasztalatom, ahol a válaszadó nem szétaláz, hanem türelemmel akár többször elmagyaráz. Ha ismeri az ember az okokat a neki kevésbé passzoló tényeket is könnyebb elfogadni.
Vettem egy nagy levegőt és újraparticionáltam a 3 kérdéses lemezből kettőt. Az "A"-ban lévő vinyóhoz nem nyúltam, egyelőre elvan, nem mozgatom. Így már minden kérdéses eszköz olvassa őket.
"B"-t még többszöri újraolvasás után sem értem. Hiszen ez az "A"-val mindenben megegyező volt, a benne lévő lemez nem lett mozgatva, vagyis fura ez az "üzemmód" változás. Lehet, hogy valami paraméter ez a firmware-ében, és ez valamitől átállítódott? Mindenesetre most újra olvassa a saját 3TB-os, de ugyebár újraparticionált lemezét, immár 512-ben.
"D"-vel viszont negatív tapasztalatom, hogy - talán mivel alacsonyabb a magassága - az új lemez kicsit kiálló csavarja beakad abba a lehajló műanyagba, ami a 2,5-es lemezeket hivatott megtartani. Csak segédeszközzel lehet kivenni belőle, ami nálam egy bicska pengéje, ezzel beljebb tolva ezt a rugós műanyagot már sikerül kihúzni. Nem kevés bosszankodás, mire rájöttem.
"D"-ben és "E"-ben is ugyanott és mindkét slotban belül-hátul van egy nyílás. Ez vajon mi célt szolgál?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.