Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5020) arcitec válasza tomy86 (#5014) üzenetére


arcitec
addikt

Megérkezett a Chieftec 3.5" /CEB-7035S/ mívesebb kivitel mint a Sharkoon ezüstösen fénylő előlap(elegáns),a kábel az vékonyabb mint a Sharkoon-é volt, de hosszabb kb majd duplája. A bekapcsoló gomb lehetne nagyobb. Működik csont nélkül felismerte a 6TB HDD ami vadi új a pc-n lett formázva NTFS-re. Érdemes e
másfajta partícióra formázni? A ház nincs összecsavarozva, és mivel nagyon finoman van illesztve (nem mint a Sharkoon) vigyázni kell kicsomagoláskor mert lódul kifele. Az előlapi led vezeték az ami visszatartja , azt ki kell akasztani, mert nem is lehet kihúzni teljesen tőle. Azonban egy nagyobb bibi van vele a HDD rögzítésére szolgáló 4 csavar hosszú. Ezért nem is lehet rögzíteni a HDD-t, ez érdekes. Alátét sem jó, mert nem megy be a helyére(elakad). Holnap beszerzek rövidebb csavarokat. Hááát azért ezt nehezem hiszem, de ez van.
Ettől eltekintve kiváló a cucc sokkal jobb mint a Sharkoon. Ez sem tökéletes : csavarok hosszúak,nincs gyárilag becsavarozva az eleje -meglepi(a csavarok hozzá zárt zacsiban,tehát ez ilyen)-,lehetne a bekapcsoló gomb nagyobb. Azonban összességében mindenképp jobb mint Sharkoon,főleg úgy, ahogy mondják, ezzel kevesebb a gond a felismeréssel.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.