Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4847) King Unique válasza EncinoMan (#4846) üzenetére


King Unique
titán

Szia!

Az elsőnek, vagyis az adatátviteli hibáknak USB-n rendszerint csatlakozási probléma, illetve sérült / túl hosszú USB-kábel szokott lenni az oka. Rosszabb esetben esetleg maga az USB-tárolóeszköz hibás. Viszont az, hogy valaki az adott webshopnál beír egy ilyen értékelést a termékről, abból még nem derül ki, hogy nála pontosan mi okozta ezt. Valamint azt sem feltétlen jelenti, hogy maga ez az adapter alapból ilyen és ezt produkálja mindenkinél.

A második dolog viszont tényleg előfordulhat, mivel az köztudott, hogy az USB 3.0 és a Wi-Fi zavarhatják egymást, interferencia keletkezhet. Erről még hivatalos leírások, illetve különféle cikkek is vannak. Példák: [link], [link], [link]. Aztán az már más dolog, hogy az adott hardver- és szoftverkörnyezetben előfordul-e ez a probléma, illetve ha igen, akkor milyen mértékben.

Maga a linkelt adapter a célra elvileg megfelelhet, illetve a leírás alapján külső tápegységet is mellékelnek hozzá, ami rendszerint eleve szükséges egy 3,5"-os HDD USB-n történő használatához. Viszont konkrét tapasztalat itt a topikban nincsen vele, tehát emiatt sem megerősíteni, sem cáfolni nem lehet biztosan, hogy mennyire OK. Hasonló célra más korábban Ewent EW7016 típusút vett, amiről egy tesztet is készített ide a topikba. De nem feltétlen muszáj ez utóbbit választani, csak példaként, illetve lehetséges alternatívaként lett megemlítve.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.