Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2702) King Unique válasza troszti (#2696) üzenetére


King Unique
titán

Na, azt nem tudtam, h neked OS X-ed van...arra is vannak HDS alternatívák [link], nézegesd meg, azokban lehet-e hasonlót állítani.
Ebben a sok leállítás + újraindítás dologban azért van igazság, de nem kell túlreagálni se. Mire elérhet egy kritikus értéket, oda legalább több 1000, de inkább több 10000 ilyen művelet kell. Illetve nyilván nem 10 percenként állítja le, pörgeti újra fel, hanem 10 perc után leáll, ha nem nyúlsz hozzá, akkor akár órákig maradhat inaktív állapotban, szóval van egy kis különbség.
Illetve Red-nél amúgy is magasabb az MTBF érték, eleve jobban bírja a strapát. Továbbá a Red-hez kiadott a WD egy SMART load/Unload utility programot, amivel fejparkolást lehet mérsékelni és akár egyebekre is jótékony hatással lehet, bár Mac alá sajna ez se jó...

(#2699) sunpower: azért nem rossz egyáltalán a Rapi-Case és legtöbb rack ilyen, h gyárilag beállítják/ kikapcsolják leállítást és v van hozzá firmware, v nincs....Egyébként meg lutri, mert Sharkoon és egyéb ASmedia chipeseknél is volt, aki olyat fogott ki, aminél pont nem volt beállítva.
Jónak néz ki a Chieftec rack, de szerintem innen még senki nem nagyon találkozott vele, az a Delock ASmedia chipes, tehát vagy-vagy kategória...ha meg 1053-as, az szívás...
Nem is tudtam, h Verbatim gyárt natúr külső HDD házakat is, mert eddig csak gyári kompakt külsőket csináltak... :F
Viszont eleve anyaghasználat terén sz@r az a rack, műanyag stb...VISZONT annyi előnye van, h mint a gyári külsőikhez, ehhez is adnak szoftvereket, a Green Button programban pont a készenléti időt lehet állítani, a gyári 10 perces értéknél jóval nagyobbra tenni [link].

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.