Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2571) Davidkoma válasza lethos (#2570) üzenetére


Davidkoma
tag

Hali!

Amíg nem ír ide egy Thermaltake-tulaj, aki saját infókkal tud szolgálni, addig pár észrevétel:
-Mindkét tipusnál max. 2TB-os HDD-méretet ad meg a gyártó. Ez persze lehet, hogy neked most elég, de gondolj arra, ha kölcsön kapnál egy nagyobb HDD-t, vagy jövőre beruháznál egy tárolóba, ne emiatt kelljen kisebbet venned bele.
-A passzív hűtésű 0025-ös szerintem kissé túlárazott (szerintem), ugyan az a körítés jár hozzá, mint a fentebb taglalt Sharkoon Rapid Case USB3.0-hoz vagy egyéb 3.5"-os USB3-as külső házakhoz, a fém borítás is általános ezeken, márkafüggetlenül.
-A ventilátoros változat melegedésre hajlamosabb HDD-hez ideális lehet, de plusz zajforrás a később hangosabbá váló két propeller miatt. Az ára ennek már duplája a Sharkoon-féle házikónak, igaz, ez a kevés aktív hűtésű 3.5-ös mobilrack között nem kirívó.
Régen volt a Transcendnek is 8-centis ventivel szerelt 3.5-ös rack-je, a Storejet is USB3-as csatlakozású volt, ha ragaszkodsz az aktívhoz, és ha beszerezhető még, vedd számításba esetleg azt is, Power Saving: 10 perc után, hőfokfigyelés, igényfüggő veti-fordulat (más kérdés, hogy mekkora HDD-t kezel max.-ban)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.