Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2208) SchumiBácsi

Hali all!

Ismét elfogy a külső tárhely, ugyan van megoldás bővíteni, csak az a probléma hogy mivel külső USB rack-ekről van szó, és mind után +1 hálózati adapter jön és már van 3, a tervezett mennyiség pedig +2db-ot hozna ezért más megoldás is érdekelne.

Nem tudom létezik e olyan hogy egy rack-ben több winyó egyszerre pölö 4-5 és 1TB-osból összeállna egy 5TB storage évek múlva. Az egészhez pedig egyetlen adapter tartozna, vagy benne volna a feszültségátalakítás, és közvetlen 230-ról menne. Az is jó lenne ha külön lehetne a winyókat kapcsolni. Van ilyesmi?

Másik fő probléma és ez állandó, de szinte csak az USB winyóknál, hogy egy idő után nem engedi leválasztani, mert valami alkalmazás mindig használja. Tököm ki van ezzel, mert már mindent bezárok és akkor is használja valami. Most is úgy kapcsoltam a sokadik leválasztási kísérlet után le, hogy bő fél perc várás után után kb egyáltalán nem csinált semmit a Rack és úgy lekapcs, csak ez sztem, nem épp nyerő...

1ébként 1év alatt kb, 1-2nap az üzemideje a cuccnak, elvileg akkor ez szinte határtalan ideig jó? :D
1ébként ha az új storage nem férne el a helyén és máshová kell tegyem, mennyire lehet közelíteni a hangfalakhoz? Több száz wattról van szó, és ahol a Rack is van, lényegében 1m3 térfogaton belül van a hangfal, erősítő rack, PC... ugyan nem okozott már egy évtizede lassan gondot ez, de érdekelne ezzel kapcsolatban még több álláspont.

Előköszi!

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.