Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1835) vlevi válasza Sleek (#1804) üzenetére


vlevi
nagyúr

Dehogynem, én most vettem, február végén a 220voltban. Érdekes módon ott olcsóbb volt, mint pl. az iponnál.
Persze lehet, hogy akkor, amikor nézted, akkor nem volt. Vagy az, hogy "már" nincs, mert pl. az edigital árlistájában utolsó forgalmazás dátum 2013 valamikor van. Mintha kifutó termék lenne.

A külső vinyós topicba írtam be gyors tapasztalataimat a Sharkoon rapid case-ről. Pozitív tapasztalatok.
Teljesen fém, a benne lévő vinyó nem melegszik, gondolom ebből a szempontból számít a fém, mert így az esetleges hőt kívülre át tudja adni, nem belül a műanyagban fő a vinyó. Mert amúgy elég kevés hely van benne.
A belerakott vinyót leállítja, ha a számítógépen az eltávolítást választom, sőt, ma vettem észre, hogy akkor is leállítja, hogy 15-20 percig semmit sem csinálok a külső vinyóval. Ilyenkor természetesen csak a lemez forgása áll le, mert mint eszköz (azaz F: meghajtó) látszik a számítógépen, csak annyi történik, hogy egy ilyen leállás után nem azonnal érem el a vinyó tartalmát, hanem 2-3mp felpörgés után.
Megjegyzem, nem a Windows állította le, mert Windows szinten az energiagazdálkodásnál ki van kapcsolva a lemezek leállítása.

Egyelőre egy "maradék" samu 250-es van benne, rámásoltam százvalahány gigát, kb 105Mbyte/sec-el tudtam rá írni, ennyi a vinyó maximális tudása, de az azért látszik, hogy az USB2-nél így is 4-5x gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.