Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1175) Egon válasza ruti (#1160) üzenetére


Egon
nagyúr

Hi!

Úgy látom te értesz ezekhez a kütyükhöz, ha nem gond kérdeznék.
Van egy 2 TB-os Sumsung vinyóm, egy régi Captiva márkájú mobilrackben (többet nem tudok róla, másodkézből került hozzám), egy Asus O-play-re kötve. Időnként érdekes dolgokat alkot (pl. leáll másodpercekre, közben az írást jelző piros led világít, olyankor, amikor csak olvasás történhet). A csúcs az volt, amikor bekapcsoltam az olajradiátort, és leállt a film lejátszása (pár mp. után elindult). A vinyót gépbe raktam, HDSentinel nem talált problémát.
A kérdésem az lenne, hogy egyrészt az általad ajánlott típusok tápegységei megbízhatóbbak-e ilyen téren (gondolom ez lesz a gond), másrészt tudnál esetleg olcsóbbat ajánlani (elég az USB 2.0, nem kell e-Sata stb.)? Amiket nézegettem, az zömében 7-8K, amit sokallok (mondjuk volt Spire Gigapod VIII, 5K körül; a CM is annyi de az Iponnál azt írták, max. 1.5 BT-os vinyót kezel).

Szerk.: van a fiókban egy 60 GB-os mobilvinyó, gondoltam jó lesz nagy pendrive-nak, csak kellene hozzá valami mobilrack. Szintén elég az USB 2.0, stb. Tudsz ajánlani valami olcsó de megbízható rack-et?

Előre is köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.