Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5158) Krystal_s válasza King Unique (#5157) üzenetére


Krystal_s
addikt

1. Alapból a leválasztás arra lett kitalálva igen, hogy utána ki lehessen húzni a kábelt/eszközt...
...de rengeteg ember úgy használja, hogy leválasztás után nem húzza ki az eszközt, főleg a külső HDD-t. Azért választják le, mert úgy teljesen leáll (amelyik tudja) a HDD és semmilyen program, sem rendszer nem fér hozzá, azaz nem indítja el, nem ébreszti fel soha ellenben a készenléti móddal. Készenlétiben nem csak akkor indul el a külső HDD, amikor a felhasználó úgy akarja. Viszont lehúzni sem akarják az emberek ilyen használat mellett, hanem amikor szükséges, akkor szeretnék újra csatlakoztatni anélkül, hogy kábelt ki-be dugdosni kelljen.
Erre találtak ki ilyen programokat, mint pl DevEject, USB Safely Remove, Zentimo. Eddig ezeket találtam. Biztos van még sok.
Az Eszközkezelős megoldás sem kényelmes. A sima letiltás, engedélyezés módszer jó lenne, de az nem elég, még el is kell távolítani, törölni stb.

2. Kísérletezni nem szeretnék, mert ezek eléggé "beleülnek" a rendszerbe és sokszor a Win nem képes teljesen nyomok nélkül eltüntetni a telepített programokat, ezért nem akarok többfélét telepíteni, csak ami biztosan jól működik. Mindhárom programot kipróbáltam Sandboxieban és úgy nálam nem működtek, utóbbi 2 még fizetős is. Most itt írta volna valaki, hogy ő XY programot használja és jó, akkor azt telepíteném. Így most megint marad a kísérletezés saját káron. :\

3. Pontosan, már ezért nem felel meg nálam a rendszer alatti készenléti mód, akkor sem ha működne...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.