Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4001) King Unique válasza mrmft (#3999) üzenetére


King Unique
titán

Az összefoglalóban lévő táblázatban egyértelműen fel vannak tüntetve minden egyes külső ház esetében bizonyos jellemzők, amelyek alapján lehet szelektálni. Ilyen többek között pl. a fizikai csatlakozó típusa is. Bár az mondjuk az eszköz felőli csatlakozásra vonatkozik, a gazda oldalon pedig jellemzően Type-A szokott lenni.

Ha kifejezetten USB-C (Type-C) fizikai interfészes, valamint USB 3.1 Gen 2-re épülő megoldás kell, akkor pl. a Sharkoon új 2,5"-os külső háza is opció lehet. Azzal van némi tapasztalat, mivel nem is olyan régen megosztott róla itt a topikban néhány infót az egyik illető. De nem feltétlen kötelező ezt választani, lehet akár mást is! Például az eredetileg említett modell szintén opció, illetve az összefoglaló végén ott van a gyártók listája, ahol további hasonló termékeket lehet találni. Egyébként egy 2,5" | 7200 RPM HDD sebességéhez elég egy USB 3.0-s külső ház is, mint azt az alábbi hozzászólás is szemlélteti.

Ha csak szimplán az USB-C porthoz történő csatlakoztatás megoldása a cél, akkor az elvileg kivitelezhető külön kábel / adapter segítségével a másfajta USB-csatlakozót használó külső házaknál is. Erről a másik topikban már volt szó. Illetve vannak manapság olyan USB 3.0-s külső házak, amelyeknél a tartozékok része az ilyen adapter (példa). Sőt, ahogy nézem a Gen 2-es 42586 esetében is egy ilyet mellékelnek az egyébként Type-C - Type-A típusú gyári kábelhez.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.