Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3307) masoo válasza King Unique (#3306) üzenetére


masoo
tag

Szia

Nehéz eset vagy :)

12.5 házra azért gondoltam mert az ajánló alapján ajánlott kategória volt ez a ház, dc-t is láttam a leírásban és ami ezeknél is fontosabb, ha csavarral rögzíthető benne a 9.5 hdd akkor a 12.5 mm befogadó tudás nem hátrány, hanem előny, ha a későbbiekben esetleg egy olyan winchester kerülne az előzőek sorsára. Ezen felül pedig van egy 12.5-9.5 közötti "szűkítő keretem" ami az egyik TOSHIBA laptopom hagyatéka, gondoltam szükség esetén még az is hasznos lehet. Bár a mai piaci trendeknek megfelelően, aligha lesz haszálható vagy működőképes a hdd házak bármelyike mire 12.5 lemezt akarok használni benne, de még az is lehet, hogy akkor meg csak azért veszek egy 12.5 házat, hogy egyszerre több hdd használható legyen és ne kelljen cserélgetni / szerelgetni. Szóval végülis egyenlőre a 9.5 is megfelelő lehet.

tápellátás tekintetében mivel a céltárgyon csak 1 usb csatlakozó van, a legjobb és legcélszerűbb megoldás nekem a külső tápellátás biztosítása lenne.

annyira nem ástam bele magam a chipek kezelési tudásába, de akkor mondjuk azt, hogy a 3 terrás adat a teszteléshez használt méret, ami amúgy kielégítő és egy litván oldalon leltem rá elsőként, majd később mikor már a termék elérhetőségét keresgéltem azonnali átvételre, akkor a kapu.hu oldalon találtam egy leírást.
http://aru.kapu.hu/~pMjY4NDEwODcz/
majd egy másik hasonló oldalon is megleltem, bár a szövegek egyezősége miatt azt gondolom, "átvett adat".

Akkor konkretizálva az igényeket, ajánlanál nekem egy külső tápellátással megáldott, vagy azzal rendelkező 9.5 / usb3 / sata3 házat?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.