Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2985) King Unique válasza enginev3.0 (#2984) üzenetére


King Unique
titán

Üdv!

Az összefoglalót, illetve a táblázat átnézését tudom javasolni. Abban vannak linkek a termékek és árak lecsekkolásához. A legolcsóbbak az eBay-es és hasonló oldalakon lévő külső házak, de azoknál várni kell x hetet, míg megjönnek. Ha ez ok, akkor nyilván onnan érdemes válogatni.

Továbbá a 24 órás üzem miatt a jó hőelvezetés = alumínium kivitel is fontos szempont. Valamint a stabil merevlemez rögzítés tekintetében olyan házat érdemes venni, ami belül csavaros, vagy eleve 7 mm-es HDD-re van szabva. Ebből adódóan adja magát a kérdés, hogy megfelel-e olyan külső rack, amibe csak 7 mm-es HDD fér, vagy esetleg később akarsz bele nagyobbat is tenni?

Az LC-25U3-Becrux külső házamba belepróbáltam már 7 mm-es SSD-t és mivel van hátul szivacs, így nem lötyögött benne. De nem állítom biztosan, hogy a WD10SPCX sem fog. Ott van viszont LC-25U3-7B-ALU, ami szintén full alu és 7 mm-es meghajtóra van szabva, illetve az ára is viszonylag ok [link]. Szerintem jobb, mint a táblázatban feltüntetett, szintén slim kivitelű Delock és RaidSonic külső rack.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.