Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2856) pirate777 válasza King Unique (#2855) üzenetére


pirate777
csendes tag

Szia

Raidsonic... nem volt annyira egyszerű eset, az a több levélváltás azt jelenti, hogy szépen közölték velem, hogy ha már így jártam kukázzam ki a rack-et és vegyek egy újat :)
Ha azt mondják, hogy sajnos nem tudnak segíteni, teljes mértékben megértem és elfogadom, de ezzel kicsit messzire lőttek és visszaírtam, hogy kicsit más hozzáállást és segítőkészséget vártam volna és nem fogok egy működő rack-et kidobni, mert nem villog rajta a LED (destroyed -nak minősítették), csupán szeretném gyári állapotba visszahozni és megemlítettem, hogy más gyártoknál a honlapjukon is tesznek közzé firmware-t, minden kérés nélkül.

Igen, sajnos egyetlen .bin kiterjesztésű file-t kaptam és semmi leírást vagy tool-t.

Arra gondoltam én is, hogy esetleg az USB3 vezérlő is lehet probléma, első alkalommal még betudtam véletlennek, második után kezdtem keresgélni, egyik alkalommal biztosan 2 rack volt a gépen, a másikra nem emlékszem, ha még 1x előfordul, okosabb leszek.
Amikor a rack-et használom, mindig lan -on van a gép, természetesen a router wifi-jét nem szoktam kikapcsolni.

Most pillanatnyilag ez a firmware van a rack-en, az usbdev.ru -n találtam: JMicron JMS567 Firmware Update Utility v1.0.1.0
Úgy gondoltam, hogy ezt elindítom és meglátom mik a lehetőségek, de feljött egy ablak, nem is igazából figyeltem, leOKéztam és frissített is.

OK, nem frissítgetek további egyeztetésig :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.