Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2788) King Unique válasza batagy (#2784) üzenetére


King Unique
titán

Üdv!

Az USB 3.0 adatkapcsolatot nyilván nem viszi át, ha maga a mérőeszköz 2.0-ás. Bár nálam a 2.0 USB hubra csatlakoztatva is megmarad az UASP csatlakozási mód, igaz csak 2.0 sebességen.
Érdekesek a mérési eredmények, bár nyilván hasonlóra lehetett számítani. Felpörgéskör veszi fel a legtöbbet, ez evidens. A terhelés alatti 0,5X A értékek is kedvezőek, ezt akár a 2.0 port is még úgy-ahogy kiszolgálja.
Jó az a megállapítás is, hogy vsz a külső ház elektronikájának is van egy fogyasztása, ami hozzáadódik. Lehet ezzel is magyarázható némileg, hogy a 3 külső háznál más-más értékek jöttek ki, igaz csak minimális eltérések vannak. Valamint, ha különböző USB kábeleket használtál, akkor azok ellenállása közt is lehetnek eltérések. Bár, ha mindhárom rack Mini-B aljzatos, akkor gondolom ugyanazzal a kábellel voltak a géphez kötve.

Amit nem értettem, az az ASM1153 vezérlős rack mérésénél az utolsó sor:
"Leválasztás után (ez a chip nem áll le): 0,19 A."
Ha a HDD-t nem állítja le, akkor hogyan lehet olyan alacsony az áramfelvétel? Valamint "Készenlét: 0,24 A" alatt azt értendő ezen és más házaknál is, hogy a HDD pörög terheletlen állapotban, vagy az alvó állapotban mért áramfelvétel? Mert előbbinél kicsit kevésnek tűnik ez a fogyasztás.

Köszönjük a tesztet! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.