Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2757) Dalion válasza King Unique (#2753) üzenetére


Dalion
tag

Kérted, hogy írjak ha megvan a Becrux is. Mai nap átvettem, ez is Asmedia 1153E chipes, mint a Raidsonic IB-268Stu3-B. Miután win7-nél belemókoltam a registrybe, így ez is alszik leválasztáskor. Ami kicsit furcsa volt, hogy nem 55AA volt a PID amikor először megnéztem, mégis rá tudtam flashelni a plugable firmwaret.

A két racket összehasonlítva nekem a Becrux jobban bejön, külsőleg minőségibb érzés, viszont nem csavaros a rögzítés és a HDD-nek van egy fél mm-es holtjátéka belül, én ezt úgy oldottam meg, hogy a hozzá kapott szivacsos talpból levágtam egy kicsit és "kiékeltem" vele, így már nem tud mozogni semmit sem.

Én filmek tárolására vettem, TV-re és médiaboxra lesz (van) kötve, a TV-nél sajnos hiába távolítom el biztonságos módon, nem áll le tőle, így itt marad a lehúzás miközben még pörög... (ekkor kattan egy nagyot, 100 helyen próbáltam utánaolvasni jár-e ez hosszú távon károsodással, de mindenhol annyit írnak, hogy írás közben ne legyen csak levéve...majd idővel kiderül). Médiaboxról való levételről még nem tudok nyilatkozni, mert az még nem jött meg, ott Android lesz a rendszer, meglátjuk azon hogy van beállítva.

Árban szerintem a Becrux a nyerő 4200-ért jutottam hozzá a Raidsonic 5400 volt...

Bónusz kép egymás mellett a kettő:

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.