Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2700) galocza válasza King Unique (#2699) üzenetére


galocza
aktív tag

köszönöm gyors válaszodat és tanácsaidat.
1. hátlapit kerülném, nehéz hozzáférni + komoly kábeldzsungel van, ráadásul a nézettek közül egy adapter sem elég hosszú ahhoz, hogy vmi értelmes helyre kivezessem. viszont ha az általad említett áramleadási probléma áthidalható y-os madzaggal, az nekem megfelel. külső, plusz tápot nagyon nem akarok.
raptorka esetében sajnos valóban, az én példányomon is 0.95A@5V szerepel, ami talán elég, talán nem, de így raptorka kiesett 8(.

2. tapasztalat alapján milyen hosszú madzagot bírhat el szimpla ill. dupla esetében biztosan pölö a te hgst-d? csak nagyon nagyjából és nagyon biztosra menve...

3. ez külön hasznos info, pont hgst-ben gondolokodtam (igaz, eredtileg 5400rpm-ben, csak aztán eszembe jutott a wd). de nem félek én a dupla madzagtól sem.

4. van, és stimmelnek (erre figyeltem 8)

5. teljesen jogos. csak gyáriban elbizonytalanít a nagy választék, az ócska garanciaidő, a bonthatatlanság, a "másik" topikban említett integrált usb, a külső házak közül ami meg tetszene az drága. a madzagos megoldás primitív, de vhogy közelebb áll a lelkemhez 8). mind1, a fentiek alapján asszem lesz egy hgst+a captiva ház...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.