Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2390) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Én elveszek a részletekben. Ezen a notin nem áll le a captiva rack ha lecsatlakoztatom. Ellenben leáll ha nem bolygatom, 10 perc után, de random módon felébred. Nincs benne logika. A HDS soha nem fut a tesztek alatt azt tudni kell. Sőt a géphez sem nyúlok csak magában ketyeg. Méregettem amúgy mit csinál az 500-as HGST HDD ha épp tétlen, de forog és mit ha leáll. Számok nélkül mondom, hogy elenyésző az fogyi csökkenés. Viszont ha dolgozik a HDD akkor kb 2x annyi kraftot kér mint tétlen állapotban, ha pedig épp felpörög vagy belekezd tétlenség után valamibe ugrásszerűen megnő az áramfelvétel. Gyakorlatilag tétlen és már másolás közbeni állapotban fogyaszt úgymond nem kiugrót.
Franc sem érti ezt, asztalin nem áll le 10 perc után (win10), de ha leválasztom leáll. Notin leáll 10 perc után, de felébred, leválasztáskor meg nem áll le, win 7.
Amúgy a mikor ezért a notiért elmásztam épp ment fel rá a rendszer racken át és a tag nem értette miért nem viselkedik ugyan úgy két rack. Mondtam neki nézzen be ide, mert ebből sem az elsőt kell megvenni ami szembe jön.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.