Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2344) King Unique válasza jeni (#2342) üzenetére


King Unique
titán

Igen, lehet feszegetni a dolgot. De maga a rack külső burkolata az full alu és a hőelvezetése is elég jó. Van amelyiknél csak a felső fedlap fém és az alja, oldala műanyag. De majd jön hamarosan a 0.7-es verziója a táblázatnak és bővítve, módosítva lesz néhány dolog.

Amúgy attól még nagyon is jő és ajánlott IB-268StU3-B rack, 2 teszt is készült róla és eddig mki dicsérte. UASP mód valamiért inaktív, pedig a chip támogatja, de igazából kihasználni úgyis csak gyorsabb SSD-vel lehet. Valamint alvó mód nem ment, de vsz a HDS miatt, mert nálam és másnál se hagyja aludni a külső házakat. Illetve 1153E chip a Becrux esetében alvó módból ébresztve hibaüzenetet dobott, de ott nem tisztázott, hogy pontosan mi is volt a probléma. Illetve, ha fent van a HDS, akkor alapból nem is fog alvóba menni... :DDD

Tehát mindenképpen jó ez az ICY BOX külső ház, bár RaidSonic már kivette a hivatalos kínálatából, de még lehet kapni [link].
Az újabb modell az IB-273StU3, ami JMicron JMS567 chipes és ára se rossz. Ez még kevésbé van fémből, UASP módot tudja, leválasztáskor leáll, alszik is, csavarosan rögzíthető belülről (csavart nem adnak) a HDD stb. A tetején lévő kék LED viszont kicsit erősen világít.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.