Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2101) Ra3


Ra3
őstag

Sziasztok, kicsit olvasgattam a topicot, mert van egy 320-as sata2-es hdd-m, amit adattárolásra akarok használni. Majdnem be is rendeltem az ebayről egy többek által is használt rack-et, de közben belefutottam a tecsóban egy usb 2.0-ás i-tec-be, amit sikerült 2500-ért elhozni (alapból 2990 az ára).
A szerelése elég egyszerű volt, két oldalsó fül benyomása után a fedeleit szét lehet húzni, a nyák a belsejében pont akkora mint a rack maga, a hdd-t a mellékelt csavarokkal arra lehet rögzíteni.
Előnye hogy sok minden van hozzá, usb hosszabító is, a beépített kábel elég rugalmas de hosszú távon nem tudom mennyire lesz tartós, a ház elég masszív a fém fedelek miatt, kb 3x olyan nehéz mint a hdd maga.
A bazi nagy PCB-n meglepődtem, amennyire én tudom az egy elég drága tétel még úgy is hogy a nagy része üres, ráadásul a hőt se vezeti túl jól, szóval nem tudom jó ötlet-e erre rögzíteni a hdd-t.
Elvileg valami egygombos backup feature is van benne, kipróbálni nem tudtam, a mellékelt cd-t nem ismerte fel a gépem.
GL830-as vezérlőchip van benne, nem tudom ez mond-e valamit, egyelőre a teljesítményével nincs gond, ha valakit esetleg érdekel csinálok képeket, mérek sebességet.

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.