Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2047) King Unique válasza celf (#2045) üzenetére


King Unique
titán

Nincs... :N
Gyártói oldala alapján a háza vsz részben fém, Micro-B csatlakozós, OTB=One Touch Backup gomb van rajta. De többi passz....
Azt a Sharkoon rack-et se ismerem személy szerint, de az csak 2.0-ás, érdemesebb volna talán 3.0 verziót venni [link].
De amúgy nem éppen a legolcsóbb ez a hely...illetve árakat nézve még a Delock 42486, LC Power LC-25U3-Becrux és az 5 év garis Eminent EM7033 ház lenne szerintem jó választás.

Különböző külföldi review-ek, vagy épp áruházas értékelések se mindig mérvadóak, nem kell teljesen készpénznek venni mindent...pl. a 42486-nál beírja a tag, hogy nála 3.0-án nem működik [link] A fórumtársnak van több is belőle, ilyen hibára nem panaszkodott.
Aztán a Becrux-nál meg írja a másik, hogy adatátviteli hibák miatt szinte használhatatlan, meg hogy nehezen ismeri fel a gép [link]...na ezt is kicsit cáfolnám, mert én némi akadozást csak Win8.1 UASP módban tapasztaltam, de azért nem volt annyira vészes. Win7, illetve az új Win10-nél nem volt ilyen, a szintetikus és a gyakorlati adatátviteli tesztek is rendben voltak, illetve felismeréssel se akadt gondom sehol. De a topikban más se panaszkodott rá. Egy 4 és fél csillagot simán megérdemelne.

Továbbá azokat tudom még ajánlani, amik összefoglalóban, illetve ITT lettek összeszedve. Meg talán egy másik webshopból válogatás kapcsán EZ is használható valamire.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.