Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1991) King Unique válasza adika4444 (#1990) üzenetére


King Unique
titán

Igen, jó dolog ez az aktív USB hub, sok mindenre használható kis eszköz. :K Notikon is előnyös, ahol kevés a szabad USB-port.
Van egy Hama passzív hubom is, ami nagyon igényes és minőségi darab, de max pendrive-ot, egeret, notebook hűtőpadot szoktam rákötni, azokat elviszi. 2,5" külső vinyókat már nem nagyon, hiába van 3.0 portba dugva. Van rajta DC tápbemenet is, de inkább egy Y kábelt vettem hozzá és úgy 2 db 3.0 portot használ. Úgy már elviszi a külső vinyót, de függ a kábelhossztól is a dolog.

Story Station valóban jóféle külső merevlemez (volt), de már sajna több éve kifutott a termékpalettáról. A régebbi F-es sorozatú Samsung HDD-k vannak bennük, amik szintén úgy-ahogy jónak mondhatóak.
Én már egyszer szétkaptam az enyémet, a külső fém fedelet a megfelelő csavarhúzóval levenni nem nagy kunszt. De utána még a patentos, műanyag egységet, amiben a merevlemez van, már kicsit macerásabb szétfeszegetni, ráadásul figyelni kell, hogy a fülek nehogy lepattanjanak, valamint a hozzá forrasztott vezeték is nehogy elszakadjon.
Ha nincs vele gond, akkor szerintem ne kapd szét, jó az úgy, ahogy van. :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.