Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1745) King Unique válasza DeathAdder (#1742) üzenetére


King Unique
titán

Ha van lehetőség a kábelcserére, egy próbát megérhet. De biztosan innen én sem tudom, lehet a fórumtárs által felvetett USB-WiFi interferencia is akár a probléma okozója. Volt rá az itteni topikokban példa, hogy bekavart egyeseknél adatátvitel közben, v épp vki mesélte, hogy mobiltelefon hatására eldobta a kapcsolatot 3.0-án, majd újracsatlakozott a rack.
Ha OS-ben nem stimmel vmi, akkor igen jó ötlet lehet egy Ubuntu Live CD-ről való boot (ha felismer normálisan mindent), bár nyilván egy másik Windows lenne az igazi.
HDD formázása túl nagy falat és macerás, de sok esetben meg szokta oldani a sebesség problémákat. Volt akinél a telepakolt, majd csaknem teljes tárhely felszabadítása utáni a merevlemez nem hozta a kívánt sebességet és csak egy újraformázás oldotta meg.
bocs a kései válaszért, elfoglalt vagyok mostanában...

(#1744) zsombor22: jó ez a RaidSonic ház, mások is dicsérték, akik vettek belőle. :K Rögzítőcsavarokat adtak az aljához??
ASM1153E chipes, ami már natív SATA-III, így akár egy SSD sebessége is kihasználható vele. ASMedia elég gyakori vezérlőnek mondható, így általában legtöbb eszköz felismeri probléma nélkül.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.