Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1371) Bélabácsi


Bélabácsi
tag

Sziasztok!

Gondoltam megírom pár szóban, hogy véleményem szerint miként érdemes tokot választani 2,5" külső HDD mobile rack-hez:
- méret: ahogy korábban már írtam, célszerű a boltba elvinni a rack-et vásárláskor és belepróbálni a rack-be, esetemben az eladók nagyon segítőkészek voltak. Tapasztalataim szerint nem a hossz, hanem inkább a szélesség a kritikus.
- hard vs szivacsos kialakítás: korábban már beszélgettünk King Unique kollégával a két féle típusról. Tulajdonképpen mindkettőnek meg van a maga létjogosultsága: a hard kialakítású tok a külső nyomás ellen (compression resistance - pl. egy telepakolt táska mélyén lapulva)) véd, a szivacsos pedig a hirtelen sokk hatás (shock resistance - pl. ha leejted vagy nekiütöd valaminek) ellen biztosít.
- én inkább a CaseLogic termékeket favorizálom, ezeket a teszteket erősen ajánlom külső HDD tok vásárlás előtt állóknak:
[link]
[link]
[link]
Itt részletesen bemutatja a srác a jelenlegi CaseLogic kínálatban kapható 2,5 tokokat, mindenféle méretű eszközt belepakol. Érdemes a Youtube hozzászólásokat is elolvasni.

Emellett ajánlom még pl. a QHDC-101 az Amazonon lévő vélemények átböngészését, sok hasznos tapasztalat olvasható konkrét HDD gyártókkal és típusokkal is.

Üdv,

[ Szerkesztve ]

Üdvözlettel: Bélabácsi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.