Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1113) King Unique válasza DeathAdder (#1111) üzenetére


King Unique
titán

Nagyon szépen köszönöm a magam és a többiek nevében is a tesztet! :R

A racknél a kép alapján látszik, h van az alaplapon (alaplemezen) 4 db furat, "csavaros HDD rögzítés" terén pont erre gondolunk, h fixen csavarral lehet a racken belül rögzíteni a HDD-t. Tehát ez csavaros :K , de gondolom csavarokat a belsejéhez nem adtak, v igen ??
Nagyon hasznosak a Windows fájlkezelő és TC másolás képek, ebből is látszik, h a szintetikus teszteknél mért max értékek a gyakorlatban, csak nagyméretű, v igazán nagyméretű fájlok esetén jönnek ki.

Az USB vezérlőchip pont nem látszik a képen, mert a NYÁK másik, az alső felén van...ha esetleg könnyen kiemelhető és visszarakható, akkor megnézheted. Bár a HD Sentinel VID: 174C, PID:55AA azonosítő alapján ASMedia chipes, pontosabban ASM1051 / ASM1053 lehet.
Tehát elvileg az alvó módot és a leválasztás utáni kikapcsolást bele lehet flashelni, pont 3,5" rack topikba [link], de fentebb itt is volt róla szó. Ez ügyben majd batagy fórumtársat kérdezd, ő mélyedt bele jobban e témába.

HDS S.M.A.R.T. táblával kapcsolatban ez a hexadecimális adatmező, de ez is jó. Decimális jobb-klikkel állítható be.
193 Load/ Unload Cycle Count fejparkolás értéke nálad 90 = decimálisban 144, ami szinte semmi, kellően alacsony. A sok 10.000, v 100.000-es értékek a kritikusak főleg.
Bár itt majd később lesz érdemes megfigyelni mennyire megy fel, illetve napi használatnál mennyit parkol bele, ha több 100-at, netán napi > 1000, akkor érdemes majd idővel valahogy szabályozni, korlátozni.

Végezetül ismételtem köszi a tesztet, ezek kellettek, nagyon jól összeraktad! :C

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.