- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
Igen, ezeken végig futottam én is, én is erre jutnék alapjáraton, de engem 2 régebbi ismerős hívott, hogy megvan meg minden veséjük, menjek nyugodtan.
Úgy tudom a 4 órás szerződés csak az elso hónapban el a próbaidő alatt, utána írjuk egyből a teljes munkaidőset, ha beválok.
A bérezés az 900-1300€ között lesz, havernak is 900at mondtak a próbaidő alatt, megis megkapta az 1300at frankon, mert láttak rajt hogy tud dolgozni, és akar is.Szvsz a nagyvilágba egyedül nem ugranék bele egyedül, de ha így hívnak, és velük nem volt gáz, akkor velem sem kellene hogy legyen. Ha meg valami oknál fogva nem kapok többet 900€-nal, meg az is kétszerese, amit itthon 2 munkahellyel össze tudtam hozni, de mondjuk akkor mar a belem kidolgoztam. A közvetítői díj pedig egyszeri, 150€, de ezt is főként az utikoltseggel magyarázzák.
Köszönöm szépen a választ.
-
total90
veterán
Szia,
nem fogsz orulni, amit irok, de ez ugyanolyan szarul hangzik, mint sok ismerosomnel
1.- kozvetito dij: keresnek ok rajtad havi szinten is, szoval elvileg nem kellene, hogy legyen
2.- heti 6 nap 10 ora munkaval: maximum 45 ora/het az elfogadott tuloraval, azon felul nem vagy koteles dolgozni es ha dolgoztatni akarnak, akkor nyugodtan fel is lehet oket jelenteni. Heti 2 szabadnap kotelezo es havi egy hetvege is.
3.- majd kint szerzodes: ez milyen faszsag? Kimesz es odaraknak eled valami szar es mivel kint vagy "nincs mas valasztas" gyanant alairod...
4.- eleinte 4 ora bejelntes: ilyen nincs, ha kapsz egy szerzodest, akkor abban benne van, hogy havi x ora es nem, hogy 2 heteig majd 4 ora es aztan meg tobb.
Ez azert is atkuras, mert ha 4 orara vagy szerzodesben, de tobbet dolgozol es pl. beteg vagy, akkor 4 ora utan kapsz penzt a betegbiztositotol meg toluk is.Melyik ceg ez? Jol utanuk neztel?
Ne irj ala olyat, ami nem ugy nez ki, mint amit megbeszeltel. En epp most intezek egy hasonlo ugyet, birosag meg miegyeb egy havernak, akit hasonlo modon vertek at.Penz: ha adnak szallast es kajat biztositanak, akkor gondolom 6-700 €-tol nem kapsz tobbet, egy kozvetitoceg tuti nem fizet tobbet.
HA, megjegyzem HA minden passzol, nem vernek at es a lakast meg a kajat fizetik es kezbe kapsz 6-700e-t, akkor kezdetnek jo lehet, de toreked arra, hogy kilepj a kozvetitosdi alol.Azt is jo lenne tudni hova mesz, mert en csak DE-rol tudok velemenyt mondani.
-
kenny123
addikt
Oppá, épp jókor. Akkor még él.
Egy héten belül pattanok itthonról, cél németország. Szakács végzettségem van, régi ismerős pár hónapja van kint egy főként kínai éttermeket futtató vállalkozásnál, elvileg Németország - Hollandia szerte legalább 2-300 étterem van ahova visznek embereket. A munkakör változó, éttermi melóról van szó, ahhoz meg értek.
Szállást, kaját biztosítanak, heti 6 nap 10 óra munkaidő. Kezdéskor egy kisebb összeget kell fizetni ( busszal visznek itthonról, utiköltség, meg ilyen minimális közvetítői díj. )A munkavégzés helyét még nem tisztáztuk / ták, ezt 1-2 nappal indulás elött tudom meg. Sok étterem, ahol éppen cserélődik az ember.
Német nyelvem minimális, angol szakmai, illetve középszint. Srácok azt mondják nem para, kb. minden étteremben van magyar, illetve angol.
Kint mire számítsak?Mint aki még nemigazán volt országon kívül, pláne nem munkavégzés céljából.
Papírt azt mondtak intéznek mindent, amikor kiérek írunk is egy szerződést, először elvileg próba jelleggel, illetve 4 órára leszek bejelentve. Habár nem mondtak semmit, itthon valamit kell / érdemes intézni?Kinti árakban mire számoljak? Érdemes még itthon pár cuccot bevásárolni, vagy kint sem gond az ilyesmi?
Egyelőre ennyi, biztos lesz még pár baromság amit kérdezek.
-
total90
veterán
Most talaltam meg a topikot... Ha van kerdes johet, 3 eve vagyok kint Munchenben, lehet tudok par hasznos infot adni
-
Ferdzsoo
addikt
Ahoz képest hogy hányszázezer ember dolgozik ezekben az országokban, elég halott a topik, látszólag senki sem próhárdverezik közülük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest