- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
runner 125 #28 üzenetére
Hali!
Én úgy tudom, hogy ez ügyben Ausztria a legjobb:
Pontosan nem tudom, de nagyjából igen: 15-20 aktív munkavállalói jogviszony után Ausztriában jogosult vagy az osztrák nyugdíjra, ami nem kis pénz. Átlag 120.000Ft.Én tervezem a német nyelvet, és hogy 1 év múlva már Bécs-ben dolgozzak mint programozó
Akkor majd többet fogok mondani. De nagyon dicsérik a munkavállalók az osztrákokat. (ráadásul jobbfejek, mint a németek, normálisabbak, igaz nincs is olyan sok fizetés mint Németországban)
Ha már köhögsz a meló helyen, akkor a főnök küld el fizetett szabadságra. Ilyenről hallottam. Szerintem Kezdésnek Ausztria jó választás.Svájc: nem tudom, bár azt ott tudom, hogy még egy 3. generációs ott élő család is nehezen kapja meg az állampolgárságit szal így gondolom, hogy a nyugdíjat is nehezen osztják. Bár nem tudom.
A frank erősődése miatt viszont Svájcban megfog emelkedni a munkanélküliek száma ( ki szervezések folynak a vállalatoknál)Németországot nem ismerem ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Villanyszerelés
- Last Epoch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest