Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Üdv KPX - Division 2 klántagok!
Azért nyitottam ezt a topikot, hogy legyen "saját" topikunk, ahol lehet nyugodtan offolni, elkerülve ezzel az anno Division 1-ben kialakult helyzetet.
Itt nyugodtan meg lehet osztani mindent, de lehetőleg a Division2 és klán témában, de azért nyitottak vagyunk a PH szabályzata alapján mindenre (IS)!
Jó fórumozást fiatalok!
ui:
Majd ha lesz topikgazda jog, akkor lesz összefoglaló a klánszabályzattal és Raid leírás(ok)al.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
-
őstag
Mindenki üllllyyyön bele! 🤣😂
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
-=Jam=-
őstag
Na még egy topic, amit olvasnom kell rendszeresen
-
arnikusz
veterán
Idetaláltam.
Bocsi Jam csak ezt fogom olvasni.
Raid jelentkezés este 19.30.-tól jövök ha beférek.
Ezzel a Builddel van 4 kulcsom itt lesz láda nyitás is az első esett EB után a következőt adom aki lesz a csoportban és még nincs néki.
Hétvégén pedig akinek kedve lenne szívesen fogadnék segedelmet team (4 fő) fekvés nélküli küldetések commendationokhoz.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sith7
félisten
Hát akkor sziasztok !
Az erő legyen veletek padawanok !
-
RazoR
veterán
Na és itt ki lesz a Főni?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Csak egy kérdés, használod is a snipert?
Ha nem, akkor egy Chatterbox, vagy egy Sweet Dreams/Lullaby jobb lenne helyette.
Vagy ha már Nemesis, akkor meg jobb lenne ha olyan scope-ot raknál az M60-ra, ami adja a +25% HS sebzést.
Nem?
Legalábbis szerintem!Mennyi a sebzésed ezzel a szettel?
;) - The Power of the Light Side
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #11 üzenetére
Vagy ha már Nemesis, akkor meg jobb lenne ha olyan scope-ot raknál az M60-ra, ami adja a +25% HS sebzést.
Már csak sniperre él ez a bónusz ha nem tévedek
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #11 üzenetére
A sebzés 38.5K, egy másik alacsonyabb sebzésű volt bent, de áthoztam a Nemesist erre, mert semmilyen exotic fegyvert nem farmoltam ezen az alton, és hétfőn még a Liberty volt bent, de kell a plussz fejes sebzés a Dagihoz a végére. Illetve a fegyvermódok sincsennek meg mint a másikon, majd a patch után és ezáltal bukok 10% elitesebzést - most 87%. A másik scope este felmegy ezt tegnap este raktam össze míg hallgattalak benneteket.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Gubu0101
veterán
Jön ide majd bódó bódottalan Én is beugranék majd egy mikrofonnélküliraidre ma vagy holnap
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest