Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave
    félisten

Talán ott van a kutya elásva, hogy ezt nem tudod úgy kipróbálni, hogy ne kerüljön pénzbe. :D Nem kevés pénzbe.
    Nem annyi, hogy besétálok megveszem a motort meg a felszerelést és lehet csapatni. Ha kapnék valami élményt, impulzust amitől azt mondom, hogy na ez tuti...ez nekem nagyon kell...akkor lenne motiváció.

Jelenleg viszont a vizuális élmény marad kb. Mert ahhoz hogy kipróbáljam...jogsi kell, ami idő és pénz.
    Ha megszerezném a jogsit, rájönnék hogy wow ez tényleg szuper meg minden, akkor már nem érdekelne az anyagi része.

Ezt a mondatot nem teljesen értem: Nem véletlen nem lett eddig sem jogosítványod és jogsid.

A jogsi meg jogosítvány nem ugyanaz? :D

klasszik kapuzárási pánik? ;] Bennem is rengetegszer felmerül, hogy meg kellene csinálni és venni egy motort, de kb ugyanezek játszódnak le. Soha nem motoroztam, pár éve a gyerek csinált jogsit segédmotorra, akkor vettünk neki Piaggot, lábon hoztam haza 100 kmt. Nyár volt de végig zuhogott az eső xarrá áztam és fáztam. :D Szoktam vele menni, de olthatatlan vágyat nem érzek hogy motorozzak vele, szóval gyanítom nagymotorral is így lennék így egyelőre letettem róla.

Új hozzászólás Aktív témák