Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Erősen egyetértek.
Egy nem túl sok újdonságot hozó főverziófrissítést sem tudott kiadni úgy az Alma, hogy ne legyen tele bugokkal az elmúlt években. Én rendszerint megvárom a .2/.3-as verziókat emiatt.
Ha mélyebben belenyúlnak a dizájnba, itt szerintem megint 1-2 év lesz, mire stabilan fog tudni működni a felület. -
joey04
titán
ha már dobták a szkeumorf stílust (nem kell érintetlenül hagyni valamit, lehet azt is fejleszteni, újragondolni) és elmentek a full flat irányba, akkor sem kellett volna kiadni félkészen. A mostani rendszer szerintem egész pofás, pedig az sem szkeumorf (sajnos). De az ios 7-hez már köze sincs (szerencsére).
Plusz nem is értem miért a vision os design az irány, amikor nem egy sikertermék.
-
moleculez
veterán
Vannak spekulációk az új design language-re és UX-re, és sokan a Photos appból indulnak ki. Elhagyni a tab bart, single page appokat csinálni, gesztus vezérlés felé lépni jobban.
Meglátjuk…Ami azt illeti lassan 20 éve ikonokat meg notikat nézegetünk, náluk meg végtelen mennyiség pénz és forrás van R&D-re hogy előálljanak valami annyira forradalmival ahogyan felhasználták a kapacitív kijelzőt és egy normális, intuitív UX-t raktak össze, amit évkig tartott a konkurenciának utolérni.
-
-
joey04
titán
Na akkor lehet rettegni, hogy a redesign mennyire cseszi el a rendszerket. ios 7 is olyan durva jól sikerült, hogy évek kellettek, hogy normálisan nézzen ki a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi