Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Epic games store-ban meg van nekem a Control
Heroic games laucher segítségével fel lehet telepíteni, akár steamhez hozzáadni (mint nem steames játék)
Szépen fut, ray tracing is megy Cpu/gpu 80 fok alatt maradt
-
Kicsit lejjebb ment a kártya ára 185 USD és van +15 USD kupon is VIOWD15
Ryzenadj nagyon nem volt egyszerű, módosítani kellett a forráskódot majd felteszem
-
Geminitől tanácsopkat kaptam hogy lehetne jobbá tenni a a bazzite alatt a BC 250-et
RyzenAdj egy nagyszerű eszköz az AMD APU-k finomhangolásához írja
potosan elmondja mit érdemes beállítani a kisbb fogyasztás és tabilapp fps eléréséhez -
Alakul a moddolt Kolink Rocket V2 ház.
Dupla venti (RAM oldal is hűtve+ alu borda)

Mean well LOP táp helye is meg van. Várom a tápot, 230V-12 Relayt, USB átalakítókat
Alaplap hátlap lehet nyomtatott lesz, majd még meglátom -
Angolul minden info elérhető , amolyan kedvcsinalónak írtam,valamint , ha többen belefogunk tudunk egymásnak tanácsot adni.
Dec közepén kuponnal még 133 USDért meg tudtam venni, USD is 330 alatt volt.
Nyomtatás helyett most vettem olcsón használtan egy alu mini ITX házat, abba fogom beletenni, meg a Flex atx helyett kap egy mean well LOP tápot, +usb portot hubbal házra kivezetve, mivel 4 hamar elfogy (egér, bill, usb hangkartya, bt stick stb) -
DJGABI
addikt
Jó cikk, pont néztem róla youtube-n videót, érdekes egy vas. El is gondolkoztam rajt hogy eladom a gamer gépet (RTX2060) aztán egy ilyen bőven elég lenne. De ahogy írod is, azóta elszállt ennek is már az ára...
-
-
bekapcsológomb hátoldala -
-
Első körben megpróbálom a Well Loop tápot- ha megjön- és ahhoz egy 12V 230 V os relayt,, már csak azért is mert ilyet nem próbáltam még

-
-
-
A forrasztás tartja ott.
Nem tudom, hogy néz ki ez a NYÁK-on, de odapöttyintesz egy vékony drót (pl. régi IDE 80-as kábelből), és kicsit odébb ráborítasz valami ragaszót, ami a NYÁK-on tartja, és onnantól kezdve a drót többi része tud mozogni, a NYÁK-on levő meg nem. Meg le lehet ragasztani kaptonszalaggal, celluxszal, akármi, és akkor nem fogod véletlenül sem letépni.@JonhyX : Valószínű mindegyik kártyán saját OS futott, szóval ez úgy egy gép, hogy 12.
Nem hiszem, hogy nagyon szofisztikált lenne a dolog. -
-
-
JohnyX
tag
Egy kérdésem lenne: ha eredetileg egy 12 kártyás bányász gépből származik, az a gép hogyan "bootol-t be" és hogyan hangolta össze a 12 Apu-t? Magyarul hogyan bányászott ezzel a gazdája?
-
petakpa1
őstag
Nice!

Lenne egy olyan kérdésem, hogyha Bazzite-ból letöltöm ezt az .iso-t kiírom pendrive-ra akkor az Live rendszerként ki lehet esetleg próbálni, vagy csak telepíteni lehet vele egy SSD-re? -
-
-
-
-
Találtam is megoldást a boiztonságos kapcsolásra pl Mean well loop táphoz pl egy kis itx ház bekapcsoló gombja tudja kapcsolni a 230v ot
12V 230v relay -
-
Sokat agyatam azon hogy lehetne megoldani PC hez hasonló nyomógombot egy kis ház előlapján.
Sajna erre nincs előkészített megoldás a BC 250 lapon.
Nyák hátoldalán meg lehet keresni a kb 1mm es pici tüskéit a kombó be+rezet gombnak, de nehéz lenne ráforrasztani, +utána meg is kellene ragasztani mert könnyen letörne230V ot nem szívesen vezetnék ház előlapra.
Atx táp pwon -ground megszakítást lehetne odavezetni, de az fix kapcsoló, nem pillanatnyi
-
-
-
-
KISDUCK
addikt
Talán egy hónapja láttam erről a megoldásról videót, nem rossz megoldás.
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan elvetemült valaki hogy cseréli a ramot 32GB-ra, néhány esetben biztos dobna egy kicsit a teljesítményen, biztos nehéz lenne donort találni hozzá. -
Szép munka!
"a zárt hűtőbordát fel kell nyitni. (Kis ollóval vágni, kihajtani, vagy fogóval letépkedni. "
Dremel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- Sorozatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Seagate 2TB tárhely bővítő kártya Xbox Series S/X konzolhoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ha nem rossz, ne javítsd meg.