Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Én az universal movie scraper-t használom, mert a TMDB ami gyárilag van nem ismer fel mindent magyarul, sokszor nincs leírás stb.
Az universalban is minden tmdb-re van állítva és magyarra ahol csak lehet, így elég nagy eséllyel ismer fel mindent és mindnél van magyar leírás is..
Direkt kipróbáltam 180mappa volt abból melyikkel mennyit ismer fel(jól), és mennyinél van magyar leírás is.
TMDB egy csomót rosszul ismert fel és a leírás is hiányzott. Universal meg a nagy részét jól felismerte, leírás is rendben volt mindenhol.
A maradékot meg kézzel kellett felismertetni, a file neveket én is átírtam ahol kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi