Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Értem. Szóval egy kicsit lesre futottam. Mind1 végül is a 15.2 jól megy, a frissítés értesítést kikapcsoltam, tehát nem is majrézik érte. Amúgy Rockchip-es HW jobb választás lett volna támogatás szempontjából?
Bár amit az MXIII "féle" lejátszókba tesznek rendszerchipeket még jelenleg az Amlogic S812 a legerősebb (megfizethető áron persze). Ezért esett erre a választásom. A KODI támogatottságról nem tudtam. De nem is értem mert a neten még ezer és millió van ezekből a készülékekből (ÚJAK!), miért nem kap támogatást?!?
Amúgy persze, nálam a factory reset az első mindig, majd kapott pár alapvető alkalmazást, ami meg nem kellett az törlés, TOP TV launcher és kész is. Tehát minden jól működik jelenleg. Csak ez volt furcsa...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest