Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nekem tegnap este az A54-nél kiírta a DAP, hogy nem tud beléptetni, mert szerinte a telefonom rootolt. Lol. Sosem rootoltam egyik telefonomat sem, itt meg pláne nem játszik ilyesmi. Képernyőképet nem engedett készíteni, POCO-val vagy a Sony DSC-WX350B-vel meg elmulasztottam megörökíteni. Újraindítottam a telefont, azóta jó. 😆
-
válasz
Klaus Duran #1 üzenetére
Nem, miből gondolod? Azért mert a Samsung fejlesztése?
-
A55-nél már van Knox Vault is:
A Knox Vault elkülönítetten, teljesen függetlenül fut a rendszertől, saját processzorral, tárolóval és memóriával fut, a rendszer pedig ebben az elkülönített környezetben tárolja az olyan kritikusnak számító információkat, mint a PIN kódok, a jelszavak, a biometrikus- és digitális azonosítók, illetve a titkosítási kulcsok. A Knox Vault úgy lett tervezve, hogy a hardvert érő támadás (elektromágneses, lézeres feltörésre tett kísérlet) megsemmisüljenek a benne tárolt adatok
[link] -
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Bocsi, nálam a CIB-nél nem, de tudtommal az OTP-nél sem, viszont lehetnek kivételek, ezt pontosítom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van egy masszív, hardveres, biztonsági oka, amiért nálam a Samsung fix, ez pedig nem más mint a KNOX chip. Ez egyrészt...
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- LED világítás a lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus B360M i3 9100F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest