Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
Jack Hunter #2 üzenetére
Kíváncsi vagyok, ezt hogyan oldod meg.
Sehova sem vagy bejelentkezve netán? Nem használsz email klienst, se banki alkalmazást? Ujjlenyomat se aktív? Összes kép letörölve?Mindenkinek:
Merem remélni, hogy ér valamit a Knox, hisz én is Samsung telót használok ezer éve, de itt is meg kell bízni legalább a Samsungban, hogy nem él vissza azon adataimmal, amire nem adtam neki engedélyt (jó, a többivel se éljen vissza)
Számomra a Samsung Pass a legfontosabb oka a ragaszkodásomnak, mert úgy vagyok vele, csak jobb lehet, mint egy third-party app, de feltörhetetlen rendszer nincs.#10GoodSpeed@
Mert rohadtul olyan érzés olvasni.
Ha a fentieket nem ilyen marketingszagúan írtad volna le, de legalábbis nem úgy, mint aki feltétel nélkül elhisz mindent a marketing-gépezetnek, akkor biztosan nem írta volna azt, amit.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van egy masszív, hardveres, biztonsági oka, amiért nálam a Samsung fix, ez pedig nem más mint a KNOX chip. Ez egyrészt...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest