Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Látszik, hogy "csak" HD tv-m van egy 20ezer forintos (akcióban szállítással nem volt ennyi
) TLC soundbar-al, teljesen jó volt a HBO Max nekem böngészőből is
azt a sok copást meg, amit pl Android + VLC + DS files trióval tapasztaltam, valamint a tárhelyem végessége miatt is nem éri meg nekem a 4K -
Az eddigi Chromecast megoldásban a szolgáltatások döntő többsége online volt.
Ha most bővül a helyi szolgáltatások kínálata, offline állapotban is működnie kell az eszköznek.
De specifikációról minimális ismereteink vannak. Majd kiderül, ha már többet tudunk.Más:
A hozzászólók egy része úgy osztja meg a gondolatait, hogy a ma használt CC megoldásról is csak nulla ismerettel rendelkezik. -
Dare2Live
félisten
"Nagyon durván szidják mindenhol most ezért a google-t. Ez egy $49-$59 -os box, amit megpróbálnak rádsózni $99-ért. Ugyan az a chip az alapja, mint a fire stick 4k max (gen2) -nek, mediatek MT8696, 4 magos A55. Érthetetlen, hogy gondolták azt, hogy ez majd jó lesz így, ennyiért. Apple TV $30-ért többért nagyságrendekkel komolyabb hardverrel rendelkezik."
kb pontosan ez jutott eszembe. Ez a termék ugy amblokk ahogy van kuka.
-
Komplikato
veterán
HVG-n le merték írni, hogy "sokkal erősebb", mint a Fire Tv széria, közben IT oldalakon kemény 20%-ot írnak, amit szvsz egy média doboznál nem lehet észrevenni. Másrészt a FireTV cuccok is csak akkor érték meg, mikor brutális leárazásokon lehetett kapni, nem? Ez is lesz majd néha 70USD alatt. Azért 100USD környékén vagy felett lehet előbb adnék pénzt Apple TV-re, pedig semennyire sem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) TLC soundbar-al, teljesen jó volt a HBO Max nekem böngészőből is
azt a sok copást meg, amit pl Android + VLC + DS files trióval tapasztaltam, valamint a tárhelyem végessége miatt is nem éri meg nekem a 4K