Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
És arról van már infó, hogy az F3/G3 pótakksikat lehet már kapni itthon valahol?
-
BlacKSouL
addikt
220volt mennyire megbízható? Szabad onnan tervezni rollert venni? Segwayt..
-
BlacKSouL
addikt
Mennyi az esélye, hogy az F3 Pro tényleg ilyen 280-290 körüli áron lesz majd ténylegesen, és vajon kb. mennyi lehet majd a külső pakk ára hozzá? (és mennyi lesz annak a plusz súlya?)
Mennyire jellemző az új modellekre a kezdeti gyerekbetegség, vagy ez azért ennél a márkánál kevésbé jellemző? (magyarul mennyire érdemes megvárni az első tapasztalatokat?) -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ezekre valakinek van valami egyéb tapasztalata? Nekem most 2 hét és 117 km után pont ugyanezek, azóta élesben is teszteltem a lámpát, parkoló autóknak a teteje fölött átvilágít a felső elvágás, tehát 5-10 fokkal lefelé kéne billenteni(de beépített). A gázkar poti egészen biztosan nem lineáris .
A lámpa vetítési képe nagyon király, minden német szupereus szabványnak megfelel, de brutál felfele világít. Pont a legdurvább rész olvasztja ki az autósok szemét. És így nem is az utat világítja. Gondolom nem nagyon lehetne lejjebb állítani. ?
Az első, de kicsit a hátsó gumi is "kabajt". Az első konkrétan rázza a kormányt fordulatfüggően, de üresben meghajtva a hátsóban is van némi tojás. Ez ilyen, vagy vlami nem stimm?
Ninebot F2 Pro -
BlacKSouL
addikt
1st wrld problems:
A gázkar potmétere mintha nem lenne lineáris. 90%-ig olyan 60%-nyi teljesítményt ad, az utolsó 2 mm-en meg tolja a limitig mint állat.
A lámpa vetítési képe nagyon király, minden német szupereus szabványnak megfelel, de brutál felfele világít. Pont a legdurvább rész olvasztja ki az autósok szemét. És így nem is az utat világítja. Gondolom nem nagyon lehetne lejjebb állítani. ?
Az első, de kicsit a hátsó gumi is "kabajt". Az első konkrétan rázza a kormányt fordulatfüggően, de üresben meghajtva a hátsóban is van némi tojás. Ez ilyen, vagy vlami nem stimm?
F2 Pro -
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A gombbal duplakatt váltja az üzemmódokat: Eco, D, S, Eco, D, S...
Gyalogost (5 km/h) viszont így be nem kapcsol. És ki sem. Azért kérdeztem van-e valami trükkös kombi (mittudomén, féket húzva tart, kétszer balra indexel és 3x megnyomja a gombot. V.ilyesmi) hogy ne kelljen elővenni ehhez a telefont. -
BlacKSouL
addikt
F2 Pron a gyalogos módot be lehet kapcsolni direktben vagy csak appból?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Na így már érthető.
Azért érdekel, mert én olyan vagyok hogy megpróbálom megérteni valaminek a pontos működését amiért majd tervezek kiadni párezer konvertibilis magyar forintot
Meg az se mindegy hogy aztán tudjam mi miért hogyan történik amikor használom.
Akkor nem annyira a hatótávnyerés a lényege, hanem csak az hogy milyen mértékben lassít elvett gáznál=kényelmi kérdés.Köszi a segítségeket
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Akkor már csak a következők nem kristálytiszták:
Ha sík úton 25 kmh alatt elengedem a gázt, de nem húzok féket, akkor a motor fékezni fog/gerjeszt/visszatáplál, vagy szabadon kifut?
Ha kiveszem a mechanikus tárcsaféket a képletből, és meghúzom a fékkart, maga a motor ugyanolyan mértékben fog fékezni, mint az előbbi elengedett gáz és fék esetén? A visszatöltés más lesz?
Minek a fokozatát tudom állítani appban szoftveresen és annak milyen hatása lesz a fékerőre, visszatöltésre akár elengedett gázkar, akár behúzott fékkar esetén? -
BlacKSouL
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
F2 Pro-t nézegetem.
Tehát akkor inkább olyan érzés mint az adaptív távolságkövető tempomat a kocsiknál, hogy lejtőn akár üzemi fékkel is besegít, hogy tartsa a beállított (max) tempót, mintsem a szimpla tempomat, ami csak a gázt tudja adagolni és a lejtőn csak a hagyományos motorfék van amitől azért be tud gyorsulni.
Rollernél akkor olyankor a motorfék(generátor) lesz az autós üzemi fék amit az okos tempomat alkalmaz. Értelemszerűen csutkagáznál, vagyis ha elengedem a gázt, akkor gondolom a motorfék a visszatáplálás szint beállítástól függően fog "fékezni". Mekkora lejtésnél képes még állóra lassítani elengedett gáznál? Használható "egypedálos" módban?
F2 Proban jól olvastam hogy egyáltalán nincs tempomat? Vagy van és ki/bekapcsolható?
-
BlacKSouL
addikt
25 kmh-ra korlátozott roller ha lejtőre ér csutkára húzott gázzal, akkor gurulva 25 fölé megy, vagy motorfékezni fog 25-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Meg az se mindegy hogy aztán tudjam mi miért hogyan történik amikor használom.