- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aflamin
tag
válasz
Thunderzolee #33264 üzenetére
Köszönöm!
-
Aflamin
tag
Üdv!
De. 10. Megjött az F2 Plus. Szép lassan összeszereltem, + 3 óra töltés kellet neki.
Majd levittem egy 3 km-es próba-megszokás útra. Útba ejtettem a 220 méterre levő kerékpár boltot-szervízt, ahol közölték, hogy nem foglalkoznak e-rollerrel. Pedig csak a keréknyomást akartam ellenőrizni. Ezért úgy döntöttem, nem ott fogok védősisakot, láthatósági mellényt, stb.-t venni. Plusz 80 m, egy autójavítóműhelyben ingyen elvégezte a srác a kerék ellenőrzést.
Megnéztem az insura.hu-n a biztosítást, de visszautasított.
Mi a teendő ilyenkor?
Maga a roller tetszik, elég masszív de könnyű is. Csak 8 lépcsőfokot kell vinnem>lift az elsőre. Nem rázott agyon pedig sűrű aszfalt javítások vannak. Persze csak "D" fokozatban mentem. Szerintem megleszünk egymással.
-
Aflamin
tag
válasz
Thunderzolee #33122 üzenetére
Köszike!
Hosszas elmélkedés után [ezt] rendeltem.
Milyen szoftver kell hozzá? -
Aflamin
tag
Üdv!
Nineboot vagy Xiaomi rollert szabad-e az I*on v. Al*a oldalról venni az esetleges garanciás eljárást illetően ? -
Aflamin
tag
válasz
PociAti #32827 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek is a hozzászólást!
#32827 ProciAti
Melyek a lehetséges "ellenjelöltek" ?#32824 whbear
"Valamint orvosi se kell, ha lejár a jogsi robogót vezethetsz továbbra is vele."
Ezt nem tudtam, nem kell "B" jogsi?#32825 Dr. Szilikát
Teló alkalmazás alap feltétel? Beállítom ami kell és eltávolítom > megoldható?Köszönöm, de ugye ezt hívják "vásárlás előtti tájékozásnak" !
-
Aflamin
tag
válasz
PociAti #32816 üzenetére
Üdv!
Úgy emlékszem Te tettél be egy YT videót, a két srác hozzáértésére, véleményére hivatkozva. Bocs ha tévedtem!
Tőlük a videó:
[NAVEE V50 Review]
Angol tudásom mint a kínai, szóval a vége felé arról beszélnek, hogy mit utálnak a rollerben. Ezt lennél szíves tudomásomra hozni?
Köszönöm! -
Aflamin
tag
válasz
Thunderzolee #32814 üzenetére
Üdv!
Szombaton 70 leszek. Úgy döntöttem, kocsit elpasszolom, a jogsít hagyom lejárni, elegem van a vezetéssel és az azzal járó gazdasági követelményekkel.
Inkább veszek egy rollert. 2-3 évente cca. 150-200e Ft. nem vág taccsra.
80-85 kg között a súlyom, Miskolc a célváros, vár látogatás, Tapolca fürdés, meg a szokásos üzletek, bevásárlás. Avasi kilátóba nem mennék, oda visznek.
Mint írtam, tényleges 20-30 km hatótáv kellene.
Navee V50 aksi kapacitás: 10400 mAh max 50 Km hatótáv 700W (ez masszívab)
Nanee V50i aksi kapacitás: 10200 mAh max 50 km hatótáv 350W
Mindkettő: 17 kg.
Még tárgyalok velük, mióta van raktáron, aksi kérdéses!#32816 PociAti
Várom a javaslatod ! De most max 175e Ft. -
Aflamin
tag
Üdv!
Navee V50 új rollert érdemes még venni? Vagy már fiatalabban kell gondolkodni? V50i?
(Minden elvárásnak megfelelne, a felfüggesztés nem elvárás, max 20-30 km hatótáv)
Költségvetés: max. 175e FT.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest