Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkari
csendes tag
Sziasztok!
Ninebot G30 tulajoktól kérdezném első sorban, de minden segítséget szívesen veszek.
Szóval, kicseréltem a hátsó gumit, mert 7800 Km után már ildomos
, De sajnos egy kis szakaszon nem fekszik fel a külső peremre a gumi. Próbáltam kb. 5 Bar-ig nyomni, de nem ugrik ki/fel. Ilyen helyzetben volt már valaki? Mit tanácsoltok, mennyire fújjam, hogy felugorjon a helyére vagy mi lehet a megoldás?
Köszönöm előre is. -
kkari
csendes tag
Sziasztok! Elsősorban G30P tulajoktól kérdezném, de bárkitől jöhet infó: milyen nyomás a megfelelő a gumikban? Azt olvastam a használati utasításban, hogy 32-37 psi ( kb. 2.5 bar )
Így használjátok? Külföldi oldalakon 55 psi-t ajánlanak ( 3.7 bar kb.) Nem sok az egy kicsit, bár a gumira is max annyi van írva... -
kkari
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszönöm

-
kkari
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Köszönöm részletes válaszod.
Nem állna egyáltalán, mert napi szinten fogom használni 2x14 km távolságra munkába járásra.
Sajnos nem tudom mérni az általad írt értékeket, de akkor ha jól értem töltsem nyugodtan 100%-ig? Ha tovább marad rajta az gáz?
A lehető legtöbbet szeretném kihozni az akkuból...
Láttam a FB-on olyan rollert amibe 15000 km-t tettek... azt vajon hogyan töltötték?
-
kkari
csendes tag
Sziasztok!
Új G30P tulajként szeretném megkérdezni, hogy milyen töltési taktikát használtok? Tényleg nem szabad 100%-ra feltölteni és 10-20% alá nem célszerű menni?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, De sajnos egy kis szakaszon nem fekszik fel a külső peremre a gumi. Próbáltam kb. 5 Bar-ig nyomni, de nem ugrik ki/fel. Ilyen helyzetben volt már valaki? Mit tanácsoltok, mennyire fújjam, hogy felugorjon a helyére vagy mi lehet a megoldás?