Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
A tetején lévő anyát húzd meg szorosra, akár csak a kezeddel, ha nincs kulcsod. A lötyögés megszűnik.
Idővel kilazul, újra meg kell húzni. Vegyél hozzá kulcsot. Régi bringákhoz adtak ilyen lemezkulcsot.
-
Wine
csendes tag
Néha egyes csavarok kilazulhatnak, érdemes végignézni bizonyok zajok, holtjáték stb esetén...Am így hogy szigszalagozni kell hogy be ne ázzon, ipari hulladéknak tekinthető, mondjuk én pont így jártam egy casio órával neves órásnál, akciósan 30 ezer, kifelé a boltból leestek a díszkarikák a kisóráról, a cseppállósága kb mint ezeké a rollereké, hihetetlen ez a sok hulladék ami ide bejön. De legalább lenne ócsó.
Nekem nagyobb kátyúknál recsegésszerű csattanás jön a kormányoszlopból, de különösebb holtjáték nincs. Gondoltam arra is ahová kinyitásnál bekattan, mert mechanikailag az adná magát, lehet oda valami betétet kéne tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos fejegységek
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi