Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ez a roller egyre inkább kezd úgy kinézni mint valami orosz hordozható atomreaktor.

Amúgy grat, nem kis munkád van benne!
Fődudu: Annyi igaz, hogy bicajjal is tud olyat esni, hogy ott marad. Viszont a bicajosokra, főleg a gyerekekre jobban odafigyelnek az autósok! Akármekkora a roller, még ha csak 10el is megy, átmennek rajta. Vagy pl az én esetem, amikor max 30al mentem és elém hajtott takarásból egy autó, miután felfogtam kb 5 méterem volt megállni, ami végül úgy sikerült, hogy amikor már csak az első kerék volt a földön(a hátsó meg minimum 70-80 centin)akkor leugrottam és hátradőlve magamra rántottam a rollert. Na hát egy xiaomival biztos nem ez történt volna, hanem egy az egybe beleszáll mert csak a hátsó keréknél van tárcsafék. Igaz, bicajjal is ha nincs rajta tárcsafék, de ott legalább tompit valamit az ütközésen az elsőkerék. Rollerel meg egy az egybe lefejeled mert abszolút semmi távolság nincs az elsőkerék és közted.
Ha veszel is neki végül, akkor minimum bukósisak, térd és könyökvédő legyen rajta mindig. Bár ezek bicajra se ártanak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest