Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Mondjuk legutóbb voltunk kint párommal gurulni. Ő biciklizett, én meg rollereztem.
Nem akartam kockáztatni, mivel az út vége rendesen emelkedik. Úgy számoltam,
hogy biztosan nem kell izmozni az emelkedőn, ha csak 12 km-t megyünk. Ez be
is vált, mert pedálozva + lelassulva, de felhozott az emelkedőn is, s megállás után
még 35.4V-ra visszakúszott. Szóval el tudom képzelni, hogy 15 km fölött is tudna,
ezzel az új akksival (a régi, ami eltört csak 7km-t tudott): sík úton 6A-t zabál, félig
üres akkuval, 24 km/h-t tartva. Tehát a 6 Ah kapacitással egy óráig lehetne nyúzni.
Elméletileg nem lehetetlen 25 km hatótáv, DE ezzel szkeptikus vagyok: csőgázon
amikor 11A-eket is képes berántani (gyorsul, vagy emelkedik) elméletben se bírná.Max. még egy akksival. Ha meg 15A-es a vezérlő, akkor meg aztán pláne.

A Pro előnyben van, mert 7.5Ah az akkupakk, viszont kicsit agresszívebb a motor.Szerk: az első 3.8 km-t meg se érezte (40V), mert az eleje lejtős: még töltött is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Update 12.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest