Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
alphamooncam
üzenetére
Semmilyen sértettségem nincs
Tapasztalatom van, és szerelhet ezeregy rollert, akkor sem fogja tudni az előéletét, csak amit elmond a tulaj mikor odaviszi, hogy ő pont aludt, a roller meg kettétört. Neki erre bólogatnia kell, hogy igen így történt, vagy ha nem, akkor elviszi az ember máshová szereltetni. Ő ebből él, elfogadja amit mondanak neki és kész, megszereli, kifizetik neki, pont.Majd amikor vesz egy 0 km-es rollert, ő maga használja, úgy mint én, és kettétörik alatta, vagy épp 5000km után is rááll és megy, akkor lesz tapasztalata, addig nincs.
Az autószerelők szerinted mennyi mesét hallanak egy egy szerelt autó esetén? "Persze mindig időben van olajcsere, nem értem mitől lett puding belőle", aztán még életében nem látott friss olajat az autó.
Vagy nézd meg a használt autó piacot, minden autónak feszes a futőműve, meg füstmentes a motorja. Igen, az utcasarokig amíg kifizetted, utána meg lekaparod róla a glettanyagot amitől nem látszódott a rohadás.
Messziről jött ember mindig azt mond amit akar.
Senkinek nem hiszek el semmit, csak a saját tapasztalatomat, ami megcáfol eddig minden olyan embert itt, aki "csak látta, hallotta, meg redditten olvastam"
Szerinted melyik lesz hitelesebb számomra? Én saját magam, vagy P.Atilla, aki leírta hogy ő tudja hogy nem jó, mert ezt írták neki, meg zsigerből utál valamit, amivel 0 tapasztalata van, nagyon hihető minden szava.Én sem mondom egy másfél milliós rollerre hogy túlárazott sz..., hogy lehet ennyit elkérni érte? előállítási költsége a tizedébe kerül, nincs értelme annyit adni érte, akinek az kell használja, vegye meg, annyiből én speciel inkább egy használt autót veszek, ettől még nem fogok habzó szájjal tiltakozni ellene
-
válasz
alphamooncam
üzenetére
Szívesen. De mi az, hogy közeli barát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest