Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én is jelentettem már, de amikor beidézi a Redditet, az "nem ütközik fórumszabályzatba". (Miközben az egyetlen célja vele a hangulatkeltés, mint ahogy a kislány esetével is.* Ami után persze azóta se volt képes leírni azt a 3 szót, ami ezután a minimum lenne. Ez van.)
*: amikor más is megírta (engem ugye nem olvas), hogy az egész kiindulása TÉVES VOLT, akkor annyit nyög vissza, hogy köszöni a pontosítást. Eszem megáll kategória ez az arc...
Szerk: szerintem nyugodtan másold be te is a találatokat, ha ellenpontozni akarod, bár én nem sok értelmét látom ennek a vitának. Fórumszabályzatba nem ütközik, bár felesleges. Amennyiben neked nem szent küldetés, hogy a Segwayt fikázd, akkor ne csináld.
De a "kollégát" ne minősítsük, mert akkor az már személyeskedés, így azt tuti moderálják. (Pedig a majom szinte kedves! Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékenyek a modik.)Ui: van az a megfogalmazás - minősítés -, ami nem tűr nyomdafestéket. Amikor rájöttem, hogy nyilvánvaló hazugságokat terjeszt, arra alapozza az egész posztját a kislányról és a szerencsétlen balesetéről (kifordult kerék vs. elgázolt rolleres), felment bennem a pumpa. Moderálnom kellett magam, hogy hogyan fogom megfogalmazni, de szerencsére sikerült. A végén azért csak beragadt a CAPS, mert azt bizony nyomatékosan akartam kimondani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Guild Wars 2 (GW2)
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a "kollégát" ne minősítsük, mert akkor az már személyeskedés, így azt tuti moderálják. (Pedig a majom szinte kedves! Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékenyek a modik.)