Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz enginev3.0 #33700 üzenetére

Én is jelentettem már, de amikor beidézi a Redditet, az "nem ütközik fórumszabályzatba". (Miközben az egyetlen célja vele a hangulatkeltés, mint ahogy a kislány esetével is.* Ami után persze azóta se volt képes leírni azt a 3 szót, ami ezután a minimum lenne. Ez van.)

*: amikor más is megírta (engem ugye nem olvas), hogy az egész kiindulása TÉVES VOLT, akkor annyit nyög vissza, hogy köszöni a pontosítást. Eszem megáll kategória ez az arc...

Szerk: szerintem nyugodtan másold be te is a találatokat, ha ellenpontozni akarod, bár én nem sok értelmét látom ennek a vitának. Fórumszabályzatba nem ütközik, bár felesleges. Amennyiben neked nem szent küldetés, hogy a Segwayt fikázd, akkor ne csináld. :)) De a "kollégát" ne minősítsük, mert akkor az már személyeskedés, így azt tuti moderálják. (Pedig a majom szinte kedves! Nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékenyek a modik.)

Ui: van az a megfogalmazás - minősítés -, ami nem tűr nyomdafestéket. Amikor rájöttem, hogy nyilvánvaló hazugságokat terjeszt, arra alapozza az egész posztját a kislányról és a szerencsétlen balesetéről (kifordult kerék vs. elgázolt rolleres), felment bennem a pumpa. Moderálnom kellett magam, hogy hogyan fogom megfogalmazni, de szerencsére sikerült. A végén azért csak beragadt a CAPS, mert azt bizony nyomatékosan akartam kimondani!

Új hozzászólás Aktív témák