Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casseius
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ah a motor, hát az szerintem kifejezetten csendes, Dualtronoknak van szerintem nagyon fura hangja 😁
Gyári motor-vezérlő?
Olyan fél év lehetett szerintem, első-hátsó monorim lengők mentek fel azonnal, aztán 48v aksi erősített gyári vezérlővel, pár hónapra rá ment csak a monorim 500w motor, majd még 1-2 hónap dual 500w, ott még mindig gyári vezérlők vescesitve, majd amikor az 500w-os motoroknak a tengelye újabb pár hónap után nem bírta a nyomatékot akkor mentek bele a 60v aksik, 1000+w motorok és a spintend uboxok
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- További aktív témák...
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- Pixel 7 pro 128/8
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi