Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Amikor egy kereszteződésben legalább 3 irányba kell vizsgálni ki mit csinál, akkor mindenkire csak egy pillanatnyi idő jut. Autónál, busznál, stb. tudjuk hol kell keresni az indexet, de ahogy te is megemlítetted, rolleresen nem is fogják keresni az irányjelzőt. Hiába villog 500 rollerből egyen valami, el kellene hinni azt is, hogy az egy irányjelző, nem pedig a "kukás-mellényhez" hasonló funkciót ellátó figyelemfelhívó, állandóan villogó jelzés.
Az alsó kialakítás halott ügy.
Láttam már sisak hátuljára illetve hátizsákba beépített jelzőket, de egyik se lesz tömegtermék.És hogy mennyire tartós utólag egy plusz kilógó (rázkódó) elemet rábiggyeszteni a rollerre, és annak vezetékezését megoldani a kormányig, azt majd az idő eldönti. Nem lehet egyszerre könnyű és masszív, és nem lehet olyan helyre tenni, ahol igazán hasznos lenne, de nem lenne valami miatt zavaró is.
-
OhYeah
kezdő
Ezen az irányjelző dolgon én is sokat gondolkoztam, és én is arra jutottam hogy nagyon lenn van, és nem eléggé "fényes" hogy látható legyen - max éjszaka lehet segítség
Ellenben találtam egy ilyet [link] nem tudom mennyire látható, de legalább viselhető az autósnak szemmagasságban is. Valakinek esetleg volt hozzá szerencséje ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mikrotik routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest