Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kovipetiii

csendes tag

válasz gergo5991 #18651 üzenetére

Szia gergo5991 . Semmi közöm a bolthoz . A sztorim annyi röviden , hogy volt egy xiaomi rollerem . Hamar kinőtem . Elkezdtem keresgélni rollerek között . Ahol volt lehetőség ki is béreltem két napra. Tapasztalatot gyűjtöttem . Közbe külföldi rolleres csoportokat böngészve és a saját tapasztalatom szerint elkezdtem szűkíteni a kört . Nekem a dualtron jött be . Úgy terveztem nem két évre szeretnék rollert . Ezért ami megfelelt nekem paraméterbe ahhoz megnéztem mi a következő kategória és azt vettem meg . Így biztos ki fog szolgálni minden körülményekben .Volt egy összeállított listám amiket végig kérdeztem a boltokba . Nem írom le melyik bolt volt ahol mindere tudták a választ. Mások vagyunk mindenkinek mást jelent a minőség. Tudok közlekedni egy 30 éves suzukival , de kényelmesebb egy öt év körülivel . Ugyan oda elvisz . Xiaomi ma is megvan . Kerületen belül azt használom .Ha messzebb megyek akkor az achilleus a megfelelő jármű nekem . Békével és szeretettel írtam le soraimat. Kozsó szeretete járja ár szívünket :DD

Új hozzászólás Aktív témák