- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- PICO PSU kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz
smallcurrant #13979 üzenetére
sok boldogságot hozzá, most rákerestem neten, és nem vagyok benne biztos hogy elirás-e, de ha a g30 ami tud 65km-t papiron, meg ez a g30le 40et papiron, hogy lehet hogy mindkettőre 17,5kg-ot irtak? ez a pumpa van nekem is, de próbáljál keresni ebből 2. verziót szerinten, 2x gyorsabban fuj, nagyobb aksi, és úgy tudom sokkal pontosabb is, bár lehet csak kinából lehet beszerezni nem tudom, de már 1-másfél éve kijött.
-
Tamás9x
őstag
válasz
smallcurrant #13979 üzenetére
Dobd le a régi markolatot és egy jó kényelmeset vegyél rá, ha nincs teleszkóp, akkor az is tud tompitani, ha kellően szivacsos
illetve a bovdenbe olajat, a dobfék nem bika de megállít csúszás nélkül, ha gondolod fényvisszaverők, a kormányrúdra, ah este használod, biztos észrevegyenek. kb ennyi,
Pumpa jó, kijelző védő igazából tök mindegy 2db legyen, ha lelopnák, de ha nem ázol vele akkor nem fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Trollok komolyan
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest