- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
lemmy71 #33335 üzenetére
Hangtól is függ, de akár lehet teljesen természetes recsegés is, mivel ott munka folyik, így megeshet hogy hangot is hallasz, ha nem hallanál akkor full merev lenne az egész, és előbb eltörne
Viszont mivel ott fém a fémen dolgozik, vagy épp attól hogy erőhatás éri fékezéskor vagy gázadáskor, így nem meglepő hogy az anyag a hangját hallatja
A régebbi xiaomi rollerekhez lehetett kapni ilyen hangtompító gumit, ami arra is hivatott volt, hogy a holtjátékot csökkentse, ehhez nem tudom van-e
Esetleg fújsz be egy kis szilikont oda is, vagy zsírsprayt, hosszútávon lehet megköszöni.
Főleg a forgáspontokhozilletve én nagyon szoktam figyelni arra, hogy se fékezéskor, se gázadáskor, és egyéb esetben se minden erőt ide összpontosítsak, ami a saját magam stabilizálásához kell, sőt, pont hogy inkább minden "támaszkodásomat" a lábaimra igyekszem irányítani, hogy kíméljem a rollernek ezt a részét, mivel kb mindegyik itt szokta magát elsőnek megadni, mivel gondolom egy fékezéskor mindenki szépen nekifeszül a kormánynak és tolja előre, gázadáskor meg húzza magára a kormányt
Én igyekszem kímélni amennyire csak lehet a roller nyakát, és így talán megkíméli ő is az én nyakamatCsak bele kell gondolni, mikor egykerekeznek a rollerrel az emberek, vagy csak egy padkáról lejönnek vele és kicsit próbálják megemelni a roller elejét, hogy ne essenek orra, micsoda erő megy olyankor a kormányra, és a roller nyakára
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest